inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Återvändsgränd - landskapsvy med en väg bland träd med gula löv i dimma Nr 60514

Taggar: #fototapeter

Fototapet Återvändsgränd - landskapsvy med en väg bland träd med gula löv i dimma Nr 60514

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Återvändsgränd - landskapsvy med en väg bland träd med gula löv i dimma"

Älskar Skog och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Återvändsgränd - landskapsvy med en väg bland träd med gula löv i dimma" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Skog inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Återvändsgränd - landskapsvy med en väg bland träd med gula löv i dimma" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Återvändsgränd - landskapsvy med en väg bland träd med gula löv i dimma" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Skog" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Återvändsgränd - landskapsvy med en väg bland träd med gula löv i dimma" visar just detta. Skog på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Skog", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skog Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte