inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vårlandskap - träd vid sjön med blå himmel Nr 60447

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vårlandskap - träd vid sjön med blå himmel Nr 60447

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "Vårlandskap - träd vid sjön med blå himmel"

Gillar Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vårlandskap - träd vid sjön med blå himmel" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Vårlandskap - träd vid sjön med blå himmel" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Vårlandskap - träd vid sjön med blå himmel" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Vårlandskap - träd vid sjön med blå himmel" visar just detta. Sjöar på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter sjöar Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte