inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Träd vid sjön - landskap med ensam bänk under en blå himmel Nr 60263

Taggar: #fototapeter

Fototapet Träd vid sjön - landskap med ensam bänk under en blå himmel Nr 60263

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Träd vid sjön - landskap med ensam bänk under en blå himmel"

du att resa Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Träd vid sjön - landskap med ensam bänk under en blå himmel" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Träd vid sjön - landskap med ensam bänk under en blå himmel" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Träd vid sjön - landskap med ensam bänk under en blå himmel" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Träd vid sjön - landskap med ensam bänk under en blå himmel" visar just detta. Sjöar på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter sjöar Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte