inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Tenaya Lake - Yosemite National Park Nr 60262

Fototapet Tenaya Lake - Yosemite National Park Nr 60262

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet landskap "Tenaya Lake - Yosemite National Park"

Gillar Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Tenaya Lake - Yosemite National Park" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Tenaya Lake - Yosemite National Park" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Tenaya Lake - Yosemite National Park" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Tenaya Lake - Yosemite National Park" visar just detta. Sjöar på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter sjöar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte