inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.03.23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Tenaya Lake - Yosemite National Park Nr 60262

Fototapet Tenaya Lake - Yosemite National Park Nr 60262

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Tenaya Lake - Yosemite National Park"

du att resa Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Tenaya Lake - Yosemite National Park" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Tenaya Lake - Yosemite National Park" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Tenaya Lake - Yosemite National Park" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Tenaya Lake - Yosemite National Park" visar just detta. Sjöar på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte