inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Skog och sjö Nr 60253

Fototapet Skog och sjö Nr 60253

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Skog och sjö"

Älskar Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Skog och sjö" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Skog och sjö" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Skog och sjö" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Skog och sjö" visar just detta. Sjöar på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte