inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Little port boats Nr 60254

Fototapet Little port boats Nr 60254

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Little port boats"

Gillar Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Little port boats" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Little port boats" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Little port boats" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Little port boats" visar just detta. Sjöar på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter sjöar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte