inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lake Tahoe - Sjölandskap med klart vatten och stenar med berg som bakgrund av Sierra Nevada, USA Nr 60255

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lake Tahoe - Sjölandskap med klart vatten och stenar med berg som bakgrund av Sierra Nevada, USA Nr 60255

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Lake Tahoe - Sjölandskap med klart vatten och stenar med berg som bakgrund av Sierra Nevada, USA"

du att resa Sjöar och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Lake Tahoe - Sjölandskap med klart vatten och stenar med berg som bakgrund av Sierra Nevada, USA" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Sjöar inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Lake Tahoe - Sjölandskap med klart vatten och stenar med berg som bakgrund av Sierra Nevada, USA" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Lake Tahoe - Sjölandskap med klart vatten och stenar med berg som bakgrund av Sierra Nevada, USA" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Sjöar" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Lake Tahoe - Sjölandskap med klart vatten och stenar med berg som bakgrund av Sierra Nevada, USA" visar just detta. Sjöar på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Sjöar", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter sjöar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte