inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Träd i öknen - landskap med träd vid sanden med spår i sepia Nr 59907

Taggar: #fototapeter

Fototapet Träd i öknen - landskap med träd vid sanden med spår i sepia Nr 59907

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Träd i öknen - landskap med träd vid sanden med spår i sepia"

Gillar Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Träd i öknen - landskap med träd vid sanden med spår i sepia" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Träd i öknen - landskap med träd vid sanden med spår i sepia" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Träd i öknen - landskap med träd vid sanden med spår i sepia" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Träd i öknen - landskap med träd vid sanden med spår i sepia" visar just detta. Öken på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Öken
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte