inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Träd i öknen Nr 59908

Fototapet Träd i öknen Nr 59908

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Träd i öknen"

Gillar Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Träd i öknen" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Träd i öknen" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Träd i öknen" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Träd i öknen" visar just detta. Öken på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter träd
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte