inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dream about Sahara Nr 59888

Fototapet Dream about Sahara Nr 59888

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Dream about Sahara"

Gillar Öken och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Dream about Sahara" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Öken inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Dream about Sahara" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Dream about Sahara" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Öken" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Dream about Sahara" visar just detta. Öken på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Öken", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Öken
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte