inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Summer in Santorini Nr 89843

Fototapet Summer in Santorini Nr 89843

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Summer in Santorini"

Älskar Medelhavslandskap och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Summer in Santorini" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Medelhavslandskap inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Summer in Santorini" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Summer in Santorini" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Medelhavslandskap" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Summer in Santorini" visar just detta. Medelhavslandskap på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Medelhavslandskap", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte