inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Universum - rymdscape med stjärnor, grön jord och en satellit Nr 64568

Taggar: #fototapeter

Fototapet Universum - rymdscape med stjärnor, grön jord och en satellit Nr 64568

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Universum - rymdscape med stjärnor, grön jord och en satellit"

Älskar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Universum - rymdscape med stjärnor, grön jord och en satellit" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Universum - rymdscape med stjärnor, grön jord och en satellit" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Universum - rymdscape med stjärnor, grön jord och en satellit" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Universum - rymdscape med stjärnor, grön jord och en satellit" visar just detta. Himmel på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för taket Fototapeter himmel Fototapeter kosmos
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte