inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Promenad bland molnen - landskap med himmel full av tunga åskmoln Nr 59856

Taggar: #fototapeter

Fototapet Promenad bland molnen - landskap med himmel full av tunga åskmoln Nr 59856

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Promenad bland molnen - landskap med himmel full av tunga åskmoln"

Älskar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Promenad bland molnen - landskap med himmel full av tunga åskmoln" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Promenad bland molnen - landskap med himmel full av tunga åskmoln" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Promenad bland molnen - landskap med himmel full av tunga åskmoln" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Promenad bland molnen - landskap med himmel full av tunga åskmoln" visar just detta. Himmel på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter himmel
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte