inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Norrsken - snöklädda bergslandskap på vintern med norrskenet Nr 59850

Taggar: #fototapeter

Fototapet Norrsken - snöklädda bergslandskap på vintern med norrskenet Nr 59850

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Norrsken - snöklädda bergslandskap på vintern med norrskenet"

Gillar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Norrsken - snöklädda bergslandskap på vintern med norrskenet" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Norrsken - snöklädda bergslandskap på vintern med norrskenet" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Norrsken - snöklädda bergslandskap på vintern med norrskenet" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Norrsken - snöklädda bergslandskap på vintern med norrskenet" visar just detta. Himmel på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter himmel
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte