inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Miljarder ljusa stjärnor Nr 60595

Taggar: #fototapeter

Fototapet Miljarder ljusa stjärnor Nr 60595

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet landskap "Miljarder ljusa stjärnor"

Gillar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Miljarder ljusa stjärnor" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Miljarder ljusa stjärnor" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Miljarder ljusa stjärnor" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Miljarder ljusa stjärnor" visar just detta. Himmel på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte