inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Jorden som planet - rymdlandskap med solen och upplyst värld på natten Nr 64307

Taggar: #fototapeter

Fototapet Jorden som planet - rymdlandskap med solen och upplyst värld på natten Nr 64307

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "The Blue Planet"

du att resa Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "The Blue Planet" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "The Blue Planet" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "The Blue Planet" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "The Blue Planet" visar just detta. Himmel på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte