inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Galaxin erövrar - utomjordingar i en rymdfarkost som flyger ut i rymden för tonåringar Nr 61129

Taggar: #fototapeter

Fototapet Galaxin erövrar - utomjordingar i en rymdfarkost som flyger ut i rymden för tonåringar Nr 61129

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Galaxin erövrar - utomjordingar i en rymdfarkost som flyger ut i rymden för tonåringar"

Älskar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Galaxin erövrar - utomjordingar i en rymdfarkost som flyger ut i rymden för tonåringar" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Galaxin erövrar - utomjordingar i en rymdfarkost som flyger ut i rymden för tonåringar" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Galaxin erövrar - utomjordingar i en rymdfarkost som flyger ut i rymden för tonåringar" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Galaxin erövrar - utomjordingar i en rymdfarkost som flyger ut i rymden för tonåringar" visar just detta. Himmel på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter himmel Fototapeter kosmos
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte