inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Galaxin erövrar - rymdmotiv med en flotta av rymdskepp för tonåringar Nr 61131

Taggar: #fototapeter

Fototapet Galaxin erövrar - rymdmotiv med en flotta av rymdskepp för tonåringar Nr 61131

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet landskap "Galaxin erövrar - rymdmotiv med en flotta av rymdskepp för tonåringar"

Älskar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Galaxin erövrar - rymdmotiv med en flotta av rymdskepp för tonåringar" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Galaxin erövrar - rymdmotiv med en flotta av rymdskepp för tonåringar" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Galaxin erövrar - rymdmotiv med en flotta av rymdskepp för tonåringar" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Galaxin erövrar - rymdmotiv med en flotta av rymdskepp för tonåringar" visar just detta. Himmel på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte