inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Försvunna världen - rymdlandskap med en ensam måne bland moln Nr 59741

Taggar: #fototapeter

Fototapet Försvunna världen - rymdlandskap med en ensam måne bland moln Nr 59741

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Försvunna världen - rymdlandskap med en ensam måne bland moln"

Gillar Himmel och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Försvunna världen - rymdlandskap med en ensam måne bland moln" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Himmel inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Försvunna världen - rymdlandskap med en ensam måne bland moln" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Försvunna världen - rymdlandskap med en ensam måne bland moln" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Himmel" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Försvunna världen - rymdlandskap med en ensam måne bland moln" visar just detta. Himmel på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Himmel", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter himmel Fototapeter kosmos
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte