inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Utsikt från fönstret - landskap med hav och strand på en stenig textur Nr 62448

Taggar: #fototapeter

Fototapet Utsikt från fönstret - landskap med hav och strand på en stenig textur Nr 62448

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Utsikt från fönstret - landskap med hav och strand på en stenig textur"

Gillar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Utsikt från fönstret - landskap med hav och strand på en stenig textur" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Utsikt från fönstret - landskap med hav och strand på en stenig textur" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Utsikt från fönstret - landskap med hav och strand på en stenig textur" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den stora tapeten "Utsikt från fönstret - landskap med hav och strand på en stenig textur" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte