inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Thames och England - svartvitt landskap med lugnt vatten och kolonner Nr 61601

Taggar: #fototapeter

Fototapet Thames och England - svartvitt landskap med lugnt vatten och kolonner Nr 61601

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "Thames och England - svartvitt landskap med lugnt vatten och kolonner"

du att resa Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Thames och England - svartvitt landskap med lugnt vatten och kolonner" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Thames och England - svartvitt landskap med lugnt vatten och kolonner" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Thames och England - svartvitt landskap med lugnt vatten och kolonner" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Thames och England - svartvitt landskap med lugnt vatten och kolonner" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte