inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Thailands landskap - hav med en klippformation i vattnet vid stranden Nr 61703

Taggar: #fototapeter

Fototapet Thailands landskap - hav med en klippformation i vattnet vid stranden Nr 61703

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Thailands landskap - hav med en klippformation i vattnet vid stranden"

Älskar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Thailands landskap - hav med en klippformation i vattnet vid stranden" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Thailands landskap - hav med en klippformation i vattnet vid stranden" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Thailands landskap - hav med en klippformation i vattnet vid stranden" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Thailands landskap - hav med en klippformation i vattnet vid stranden" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte