inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Solnedgång på piren - landskap med lugnt hav och en vit bro Nr 61683

Taggar: #fototapeter

Fototapet Solnedgång på piren - landskap med lugnt hav och en vit bro Nr 61683

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Solnedgång på piren - landskap med lugnt hav och en vit bro"

du att resa Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Solnedgång på piren - landskap med lugnt hav och en vit bro" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Solnedgång på piren - landskap med lugnt hav och en vit bro" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Solnedgång på piren - landskap med lugnt hav och en vit bro" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Solnedgång på piren - landskap med lugnt hav och en vit bro" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte