inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Relaxing on the beach Nr 61680

Fototapet Relaxing on the beach Nr 61680

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Relaxing on the beach"

du att resa Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Relaxing on the beach" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Relaxing on the beach" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Relaxing on the beach" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Relaxing on the beach" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte