inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Landskap med sandstrand - solnedgångens landskap över havet Nr 61699

Taggar: #fototapeter

Fototapet Landskap med sandstrand - solnedgångens landskap över havet Nr 61699

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Landskap med sandstrand - solnedgångens landskap över havet"

du att resa Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Landskap med sandstrand - solnedgångens landskap över havet" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Landskap med sandstrand - solnedgångens landskap över havet" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Landskap med sandstrand - solnedgångens landskap över havet" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Landskap med sandstrand - solnedgångens landskap över havet" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter hav Fototapeter kök Fototapeter matsalen
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte