inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Holiday at the seaside Nr 61670

Taggar: #fototapeter

Fototapet Holiday at the seaside Nr 61670

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Holiday at the seaside"

du att resa Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Holiday at the seaside" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Holiday at the seaside" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Holiday at the seaside" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Holiday at the seaside" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter arkitektur Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte