inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Havets gåvor - landskap med snäckor och sjöstjärnor på sandstranden Nr 61599

Taggar: #fototapeter

Fototapet Havets gåvor - landskap med snäckor och sjöstjärnor på sandstranden Nr 61599

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Havets gåvor - landskap med snäckor och sjöstjärnor på sandstranden"

Gillar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Havets gåvor - landskap med snäckor och sjöstjärnor på sandstranden" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Havets gåvor - landskap med snäckor och sjöstjärnor på sandstranden" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Havets gåvor - landskap med snäckor och sjöstjärnor på sandstranden" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Havets gåvor - landskap med snäckor och sjöstjärnor på sandstranden" visar just detta. Hav på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter hav Fototapeter badrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte