inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Ensam ö - landskap med lugnt hav med turkos vatten och palmer Nr 61687

Taggar: #fototapeter

Fototapet Ensam ö - landskap med lugnt hav med turkos vatten och palmer Nr 61687

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Ensam ö - landskap med lugnt hav med turkos vatten och palmer"

Älskar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Ensam ö - landskap med lugnt hav med turkos vatten och palmer" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Ensam ö - landskap med lugnt hav med turkos vatten och palmer" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Ensam ö - landskap med lugnt hav med turkos vatten och palmer" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Ensam ö - landskap med lugnt hav med turkos vatten och palmer" visar just detta. Hav på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter fönster Fototapeter hav Fototapeter fönstervy
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte