inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blått landskap - öde ö med palmer mot en turkos ocean Nr 61709

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blått landskap - öde ö med palmer mot en turkos ocean Nr 61709

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Blått landskap - öde ö med palmer mot en turkos ocean"

Gillar Hav och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Blått landskap - öde ö med palmer mot en turkos ocean" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Hav inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Blått landskap - öde ö med palmer mot en turkos ocean" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Blått landskap - öde ö med palmer mot en turkos ocean" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Hav" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Blått landskap - öde ö med palmer mot en turkos ocean" visar just detta. Hav på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Hav", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter marin Fototapeter hav
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte