inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vintage-träd - lantligt landskap med träd på en åker mot himlen i sepia Nr 59911

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vintage-träd - lantligt landskap med träd på en åker mot himlen i sepia Nr 59911

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Vintage-träd - lantligt landskap med träd på en åker mot himlen i sepia"

Älskar Dalar och slätter och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vintage-träd - lantligt landskap med träd på en åker mot himlen i sepia" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Dalar och slätter inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Vintage-träd - lantligt landskap med träd på en åker mot himlen i sepia" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Vintage-träd - lantligt landskap med träd på en åker mot himlen i sepia" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Dalar och slätter" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Vintage-träd - lantligt landskap med träd på en åker mot himlen i sepia" visar just detta. Dalar och slätter på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Dalar och slätter", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter landskap Fototapeter dalar och slätter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte