inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Gyllene fält - landskap som visar en by vid solnedgången Nr 60291

Taggar: #fototapeter

Fototapet Gyllene fält - landskap som visar en by vid solnedgången Nr 60291

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "Gyllene fält - landskap som visar en by vid solnedgången"

Älskar Dalar och slätter och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Gyllene fält - landskap som visar en by vid solnedgången" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Dalar och slätter inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapsfototapeter "Gyllene fält - landskap som visar en by vid solnedgången" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Gyllene fält - landskap som visar en by vid solnedgången" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Dalar och slätter" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Gyllene fält - landskap som visar en by vid solnedgången" visar just detta. Dalar och slätter på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Dalar och slätter", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter dalar och slätter
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte