inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vinterbergsscen - soluppgång över klippiga berg Nr 59974

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vinterbergsscen - soluppgång över klippiga berg Nr 59974

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Vinterbergsscen - soluppgång över klippiga berg"

Älskar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vinterbergsscen - soluppgång över klippiga berg" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till världens mest slående landskap. naturlandskapstapeter "Vinterbergsscen - soluppgång över klippiga berg" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Vinterbergsscen - soluppgång över klippiga berg" kommer att bli perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Vinterbergsscen - soluppgång över klippiga berg" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte