inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vinter i bergen - landskap med toppar täckta av snö och dimma Nr 138831

Fototapet Vinter i bergen - landskap med toppar täckta av snö och dimma Nr 138831

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Vinter i bergen - landskap med toppar täckta av snö och dimma"

Gillar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vinter i bergen - landskap med toppar täckta av snö och dimma" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Vinter i bergen - landskap med toppar täckta av snö och dimma" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Vinter i bergen - landskap med toppar täckta av snö och dimma" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Vinter i bergen - landskap med toppar täckta av snö och dimma" visar just detta. Berg på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter minimalistiska Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte