inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Vackert höstlandskap, Karpaterna Nr 60591

Fototapet Vackert höstlandskap, Karpaterna Nr 60591

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Vackert höstlandskap, Karpaterna"

du att resa Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vackert höstlandskap, Karpaterna" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Vackert höstlandskap, Karpaterna" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Vackert höstlandskap, Karpaterna" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Vackert höstlandskap, Karpaterna" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte