inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sydliga Alperna - landskap med en väg genom höga berg och blå himmel Nr 60578

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sydliga Alperna - landskap med en väg genom höga berg och blå himmel Nr 60578

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Sydliga Alperna - landskap med en väg genom höga berg och blå himmel"

du att resa Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Sydliga Alperna - landskap med en väg genom höga berg och blå himmel" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Sydliga Alperna - landskap med en väg genom höga berg och blå himmel" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Sydliga Alperna - landskap med en väg genom höga berg och blå himmel" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Sydliga Alperna - landskap med en väg genom höga berg och blå himmel" visar just detta. Berg på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter berg Fototapeter kök
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte