inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Schweizisk bergslandskap - berg som speglar sig i en sjö Nr 59972

Taggar: #fototapeter

Fototapet Schweizisk bergslandskap - berg som speglar sig i en sjö Nr 59972

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "Schweizisk bergslandskap - berg som speglar sig i en sjö"

Älskar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Schweizisk bergslandskap - berg som speglar sig i en sjö" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till världens mest slående landskap. landskapstapeter "Schweizisk bergslandskap - berg som speglar sig i en sjö" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Schweizisk bergslandskap - berg som speglar sig i en sjö" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "Schweizisk bergslandskap - berg som speglar sig i en sjö" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte