inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Nya Zeeland - snötäckt bergsnatur med gröna fält och väg Nr 59991

Taggar: #fototapeter

Fototapet Nya Zeeland - snötäckt bergsnatur med gröna fält och väg Nr 59991

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Nya Zeeland - snötäckt bergsnatur med gröna fält och väg"

du att resa Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Nya Zeeland - snötäckt bergsnatur med gröna fält och väg" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Nya Zeeland - snötäckt bergsnatur med gröna fält och väg" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapet med landskap "Nya Zeeland - snötäckt bergsnatur med gröna fält och väg" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Nya Zeeland - snötäckt bergsnatur med gröna fält och väg" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte