inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Moln - höga berg vid en sjö under blå himmel Nr 60586

Taggar: #fototapeter

Fototapet Moln - höga berg vid en sjö under blå himmel Nr 60586

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Moln - höga berg vid en sjö under blå himmel"

Älskar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Moln - höga berg vid en sjö under blå himmel" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. naturlandskapstapeter "Moln - höga berg vid en sjö under blå himmel" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Moln - höga berg vid en sjö under blå himmel" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Moln - höga berg vid en sjö under blå himmel" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte