inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Kommande vårlandskap - bergsnatur med stenig sjö Nr 59992

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kommande vårlandskap - bergsnatur med stenig sjö Nr 59992

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Kommande vårlandskap - bergsnatur med stenig sjö"

Gillar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Kommande vårlandskap - bergsnatur med stenig sjö" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Kommande vårlandskap - bergsnatur med stenig sjö" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Kommande vårlandskap - bergsnatur med stenig sjö" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Kommande vårlandskap - bergsnatur med stenig sjö" visar just detta. Berg på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte