inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Hav av moln i Huangshan Mountain, Kina Nr 60600

Fototapet Hav av moln i Huangshan Mountain, Kina Nr 60600

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Hav av moln i Huangshan Mountain, Kina"

du att resa Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Hav av moln i Huangshan Mountain, Kina" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Hav av moln i Huangshan Mountain, Kina" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Hav av moln i Huangshan Mountain, Kina" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Hav av moln i Huangshan Mountain, Kina" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter berg Fototapeter vardagsrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte