inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Durmitors nationalparkslandskap - bergslandskap med skog och himmel Nr 59951

Taggar: #fototapeter

Fototapet Durmitors nationalparkslandskap - bergslandskap med skog och himmel Nr 59951

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Durmitors nationalparkslandskap - bergslandskap med skog och himmel"

Älskar Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Durmitors nationalparkslandskap - bergslandskap med skog och himmel" perfekt för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. Fototapeter med landskap "Durmitors nationalparkslandskap - bergslandskap med skog och himmel" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Durmitors nationalparkslandskap - bergslandskap med skog och himmel" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Durmitors nationalparkslandskap - bergslandskap med skog och himmel" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte