inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Bergssemester - höga berg och gröna kullar Nr 60579

Taggar: #fototapeter

Fototapet Bergssemester - höga berg och gröna kullar Nr 60579

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Bergssemester - höga berg och gröna kullar"

du att resa Berg och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Bergssemester - höga berg och gröna kullar" den rätta för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Berg inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "Bergssemester - höga berg och gröna kullar" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Bergssemester - höga berg och gröna kullar" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Berg" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Tapeten "Bergssemester - höga berg och gröna kullar" visar just detta. Berg på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Berg", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter berg
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte