inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Vattenfall - landskap med stenig flod och klippor mitt i en höstskog Nr 60048

Taggar: #fototapeter, #höst

Fototapet Vattenfall - landskap med stenig flod och klippor mitt i en höstskog Nr 60048

<%= shipping_time %>
med moms

Modern fototapet "Vattenfall - landskap med stenig flod och klippor mitt i en höstskog"

du att resa Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Vattenfall - landskap med stenig flod och klippor mitt i en höstskog" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Vattenfall - landskap med stenig flod och klippor mitt i en höstskog" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapet med landskap "Vattenfall - landskap med stenig flod och klippor mitt i en höstskog" är perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Fototapeten "Vattenfall - landskap med stenig flod och klippor mitt i en höstskog" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att skapa en unik känsla i ditt hem. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter bäckar och vattenfall
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte