inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Pha Tad Waterfall, Thailand Nr 60029

Fototapet Pha Tad Waterfall, Thailand Nr 60029

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Pha Tad Waterfall, Thailand"

Älskar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Pha Tad Waterfall, Thailand" en perfekt dekoration för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapstapeter "Pha Tad Waterfall, Thailand" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Pha Tad Waterfall, Thailand" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Pha Tad Waterfall, Thailand" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte