inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet I naturlig miljö - landskap med vattenfall mitt i skogen Nr 60028

Taggar: #fototapeter

Fototapet I naturlig miljö - landskap med vattenfall mitt i skogen Nr 60028

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Modern fototapet "I naturlig miljö - landskap med vattenfall mitt i skogen"

Gillar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "I naturlig miljö - landskap med vattenfall mitt i skogen" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till världens mest slående landskap. Fototapeter med landskap "I naturlig miljö - landskap med vattenfall mitt i skogen" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "I naturlig miljö - landskap med vattenfall mitt i skogen" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Den moderna tapeten "I naturlig miljö - landskap med vattenfall mitt i skogen" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter bäckar och vattenfall
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte