inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Höstskog med vattenfall - landskap med träd i gyllene färger Nr 60032

Fototapet Höstskog med vattenfall - landskap med träd i gyllene färger Nr 60032

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Autumn landscape: waterfall in forest"

Älskar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Autumn landscape: waterfall in forest" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. naturlandskapstapeter "Autumn landscape: waterfall in forest" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Autumn landscape: waterfall in forest" kommer att bli perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den stora tapeten "Autumn landscape: waterfall in forest" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den mest charmiga av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte