inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare Nr 60020

Taggar: #fototapeter

Fototapet Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare Nr 60020

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare"

Gillar Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till de vackraste platserna på vår planet. landskapstapeter "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de mest fascinerande landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapet med landskap "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" är perfekt för människor som älskar modern design. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter fönster Fototapeter bäckar och vattenfall Fototapeter fönstervy
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte