inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare Nr 60016

Taggar: #fototapeter

Fototapet Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare Nr 60016

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare"

du att resa Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" perfekt för dig. Både denna tapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. Fototapeter med landskap "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" ger din heminredning en fräsch och fantasifull look. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av av ditt vardagsrum eller sovrum.

Fototapeten "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" är perfekt för människor som älskar modern konst. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i denna panoramavy. Fototapeten "Dröm om Niagara Falls - flodlandskap med vattenfall bakom pelare" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter fönster Fototapeter bäckar och vattenfall Fototapeter fönstervy
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte