inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Bergsbäck - flodlandskap med ett vattenfall mitt i grönskande skog Nr 60008

Taggar: #fototapeter

Fototapet Bergsbäck - flodlandskap med ett vattenfall mitt i grönskande skog Nr 60008

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet landskap "Bergsbäck - flodlandskap med ett vattenfall mitt i grönskande skog"

du att resa Bäckar och vattenfall och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Bergsbäck - flodlandskap med ett vattenfall mitt i grönskande skog" en perfekt dekoration för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Bäckar och vattenfall inspirerar till världens mest slående landskap. landskapsfototapeter "Bergsbäck - flodlandskap med ett vattenfall mitt i grönskande skog" ger din heminredning ett trendigt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de vackraste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt hem.

Fototapeten "Bergsbäck - flodlandskap med ett vattenfall mitt i grönskande skog" är perfekt för människor som älskar stora format. Motivet som exempelvis "Bäckar och vattenfall" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Tapeten "Bergsbäck - flodlandskap med ett vattenfall mitt i grönskande skog" visar just detta. Bäckar och vattenfall på fototapeter kommer att passa inredning i vilket utrymme som helst, i ditt hem eller kontor. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Bäckar och vattenfall", där du kan hitta den vackraste av världar.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bäckar och vattenfall
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte