inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Stone Pharaoh Nr 64747

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stone Pharaoh Nr 64747

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet landskap "Stone Pharaoh"

Gillar Afrika och uppskattar du naturens sanna skönhet och charm? Om ditt svar är ja, är fototapeten "Stone Pharaoh" den rätta för dig. Både denna fototapet och andra tapeter i kollektionen Afrika inspirerar till alla de underverk som skapats av naturen. landskapsfototapeter "Stone Pharaoh" ger din heminredning ett sagolikt utseende. Tänk dig att vara konstant omgiven av ett av de charmigaste landskapen. Genom en sådan här fototapet kommer du inte bara att kunna visa det du brinner för, utan dessutom kunna förändra utformningen av ditt vardagsrum eller kök.

Fototapeten "Stone Pharaoh" kommer att bli perfekt för människor som älskar unik design. Motivet som exempelvis "Afrika" visar den äkta skönheten i dena panoramabild. Den moderna tapeten "Stone Pharaoh" visar just detta. Afrika på fototapeter med underbara färger är en idealisk dekoration för ditt vardagsrum. Ta en titt i hela kollektionen av fototapeter "Afrika", där du kan hitta den vackraste av världar.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte